Vårt nordiska elavtal gör det enklare

Har du verksamhet i flera nordiska länder? Med vårt nordiska elavtal kan vi erbjuda ett samlat avtal som täcker Sverige, Finland och Norge. Det ger dig bättre kostnadskontroll, en enda kontaktperson och smidigare administration.

En framtida gemensam nordisk marknad innebär nya energimöjligheter

Om ditt företag är verksamt i flera nordiska länder, finns det stora fördelar med att välja vårt nordiska elavtal:

N

Ett enda elavtal som gäller för alla länder där din verksamhet finns

N

En dedikerad kontaktperson

N

Förenklad administration

N

Möjlighet till samfakturering

N

En mer enhetlig miljöprofil för ditt företag

Om oss

Nordic Green Energy kan elmarknaden utan och innan. Vi har mångårig erfarenhet av storkundshantering och en kompetent personalstyrka som arbetar heltid med att stödja företag och kommuner.

 

Under de senaste tio åren har vi försett över 250 kommuner och bostadsbolag med energi. Vi administrerar dagligen kunder med 1 till 4 500 anläggningar och är en av de största leverantörerna av förnybar el till den offentliga sektorn.

Fördelar och effektivitet

Storlek, riskprofil och förutsägbarhet är centrala faktorer för att säkerställa ett förmånligt elavtal. På Nordic Green Energy tar vi oss tid att förstå dina specifika behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar med tydliga fördelar. Oavsett om du söker stabila och förutsägbara avtalsmodeller eller flexibla och opportunistiska alternativ, levererar vi trygghet och effektivitet anpassade för dig som kund.